BIEDEWOATERTOREN
Speeltuin en buurtvereniging
NL doet
Panorama afbeelding van speeltuinvereniging biedewoatertoren
Op deze pagina vind u alles over de activiteit NLdoet.

NLDOET is een organisatie van het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land is NL DOET de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vorige editie waren 250.000 Nederlanders actief, een recordaantal.
Copyright 2011 - 2012  WiekensWebsites   All  Rights Reserved   E-mail: info@wiekenswebsites.nl
De Jong

Kitwerken
VEENDAM
Veendam
Winschoten
Veendam & Winschoten
KWEKERIJ P. Ufkes
Grintweg 99A
9675HJ Winschoten
Telefoon: 0597422814
Oude Pekela
Winschoten.
Een familie aan de Zuidwendingerweg met tegels.
Een familie aan de Veemstede met zwart zand.
Meeden
Nieuwe-
Pekela
En dit keer hebben ook wij hier goed zichtbaar aan mee gedaan om de speeltuin een beste opknapper te geven.
Dit mede door de sponsoren op deze pagina. Deze sponsoren hebben ons voorzien van tal van gratis artikelen.
Ook onze eigen burgemeester en leden van de PVDA waren actief van de partij en hebben druk mee geholpen.
Graag willen wij bij deze dan ook de sponsoren en de hulpzame buurtbewoners graag bedanken voor de aangeboden hulp en/of goederen.